Overslaan en naar de inhoud gaan
alles over opvoeden in een digitale wereld
Image
MediaNest - Thema's
Thema's

Ontdek al onze thema's van sociale media, gaming, cyberpesten tot reclame en privacy

Image
MediaNest - Leeftijden
Leeftijd

Zoek op de leeftijd van je kind,

van 0 tot 18 jaar!

[Boek] Van emoji's tot sexting: het MediaNest boek!

Oud. Wellicht is het precies hoe je je voelt als je zoon aan z’n vijfde Fortnite-battle van de avond begint. Wanneer je dochter nog maar eens een selfie op Instagram zet. Of als je merkt dat je driejarige kleuter sneller weg is met de tablet dan jij. Oud, en ja, misschien ook een héél klein beetje bezorgd. Is al dat gamen wel gezond? Zitten er geen creeps naar de foto’s van je tienerdochter te staren? Hoort die kleuter van jou eigenlijk niet buiten te spelen? Zucht. Alsof je nog niet genoeg aan je hoofd hebt.  

Het zijn vragen die heel wat ouders zich dagelijks stellen. Ja, dagelijks, want voor een pasklaar antwoord blijven ze maar al te vaak op hun honger zitten. Wat in het ene gezin not done is, is in het andere soms de beste oplossing. In dit boek bundelden we veelgestelde vragen van ouders over mediaopvoeding. We geven een antwoord op deze vragen aan de hand van getuigenissen van ouders, inzichten van experts en handige tips & tricks. Zonder te zeggen hoe het moet, wel hoe het kan.

Niet zeker of het boek iets voor jou is? Ontdek hieronder een gratis proefhoofdstuk en beoordeel zelf.  

Meer weten?

Waar kan ik het boek kopen?

Je kan het boek kopen in verschillende boekhandels in Vlaanderen, ga dus zeker eens op pad!

Bestel je liever online? Dat kan zeker! Je kan het boek online bestellen via de website van uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts

 

Hoeveel kost het boek?

Het boek kost €24,99. 

Joepie, korting!

Pssst, we verklappen je een geheimpje! Met de kortingscode 'medianest' krijg je op de website van Borgerhoff & Lamberigts 10% korting op ons boek!